Ter Apel stroomt over: ook asielzoekers naar TT-Hall

Nico Swart (archief)

Ondanks de nieuwe noodpaviljoens, kan het aanmeldcentrum in Ter Apel de stroom asielzoekers nog steeds niet aan. Daarom wordt volgende week de TT-hall in Assen in gebruik genomen om de opvangcapaciteit te vergroten.

Lees verder >>

Judoka Henk Grol in eerste partij uitgeschakeld op WK

Marc Doornbos

Judoka Henk Grol is er opnieuw niet in geslaagd de wereldtitel te veroveren. Hij ging zaterdag al in zijn eerste wedstrijd op het WK onderuit tegen Ryunosuke Haga. De Japanner gooide Grol hard op zijn rug (ippon).

Lees verder >>

Meisje (8) belandt in ziekenhuis na verkeersruzie

Jos Schuurman (FPS)

Een achtjarig meisje moest voor controle naar het ziekenhuis na het ongeluk op de A7 vrijdagavond. Dat ongeluk ontstond door een verkeersruzie, meldt de politie.

Lees verder >>

Ravage bij aanrijding op A7 bij Marum

Romke Notenbomer (112 Groningen)

Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de A7 ter hoogte van Marum achter op een vrachtwagen gebotst. De man is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder >>

Culturele braderie

Zoals mannen vroeger de Playboy kochten voor de goede interviews, zo gaan veel Groningers naar Noorderzon voor de mooie voorstellingen. Maar als iemand vertelt hoe leuk het was op dit cultuurfestival, dan wordt meestal de sfeer bedoeld.

Lees verder >>