Boerderij Munnekezijl gaat in vlammen op (update 15:01 uur)

Gerwin de Vries/De Vries Media

Op een boerderij aan de Nittersweg in Munnekezijl woedt op dit moment een grote brand. Volgens de Friese brandweer staat de boerderij van voor tot achter in brand. Laatste update: 15:01 uur.

Lees verder >>

'De Grieken maken zich heel veel zorgen'

Armando Babani/ANP

Het is een spannende dag voor Griekenland. De Grieken kunnen zondag stemmen voor het referendum over Europa. Intussen zijn veel Nederlanders daar op vakantie. En van hen is RTV Noord-verslaggever Goos de Boer.

Lees verder >>

KNMI waarschuwt voor onweer en zware windstoten

Vincent Tilman (bewerking: RTV Noord)

Het KNMI heeft voor zondagmiddag en -avond code geel afgegeven voor het hele land. Er trekken onweersbuien over met lokaal kans op zware windstoten tot 100 km/u. Ook kan het hagelen.

Lees verder >>

Beduusde Alex Vissering wordt ereburger van Vlagtwedde op verrassingsfeest

Erik Hulsegge/RTV Noord

Als er een man beduusd kan kijken, dan was het zaterdagavond Alex Vissering wel. De zanger was totaal overdonderd toen hij de feestzaal van het Boschhuis in Ter Apel betrad.

Lees verder >>

Kaalf

Mijn dorp veranderde na de laatste zaterdag in juni. De jongens op hun fiets in mijn dorp veranderden. De zalfdoosjes met wasknijpers en rekkertjes werden van de spatborden gehaald. Het ratelende geluid van de houten knijpers in de spaken weerkaatsend op het zalfblikje stierf weg.

Lees verder >>